• iStock 000008506788Small
  • hogeschool amsterdam
  • practice
  • iStock 000022146412Large

Stage Studenten

Ons team wordt ondersteund door stagiaires, die wij intern selecteren en opleiden. Deze stagiaires zijn enthousiaste en gepassioneerde studenten van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Vaak met een bijzondere interesse in mens en organisatie, coaching en/of training. Zij doorlopen een gedegen selectieprocedure, waarbij een assessment een vast onderdeel is van onze eigen procedure. Hoe kan het ook anders!

Het team van stagiaires wordt specifiek getraind op kennis uit de (organisatie)psychologie, de verschillende soorten assessments, de werkzaamheden als testzaal assistent(e), het geven van presentaties en het bijwonen van gesprekken. Tevens wordt er binnen Matrijz veel aandacht besteed aan hun persoonlijke ontwikkeling. 

Kennis over zaken als het leren 'lezen' van een CV, de uitslagen van specifieke testen uit het assessment, de indrukken uit de gesprekken, etc. worden (voor)besproken met onze stagiaires, waarna ze tijdens de nabespreking het gesprek tussen de kandidaat en één van de psychologen kunnen bijwonen. Onze stagiaires zijn immers nog geen gediplomeerde psychologen, die zelfstandig gesprekken kunnen of zelfs maar mogen voeren! Deze gesprekken worden vervolgens samen geëvalueerd om het leereffect nog verder te vergroten.

Eén van de taken voor stagiaires is de functie van testzaal assistent(e). Een testzaal assistent(e) is vooral gericht op het verblijf bij Matrijz zo comfortabel, rustig en vooral ook zo leuk mogelijk te maken. Op zo'n moment is een stagiair(e) het visitekaartje van Matrijz en een gastvrouw/gastheer voor de mensen, die aan een assessment deelnemen. Voor de testkandidaten is zo'n dag heel spannend en is een goede begeleiding uiterst belangrijk. Een stagiair(e) wordt op het vervullen van deze functie goed voorbereid, omdat hij/zij op zo'n dag een grote verantwoordelijkheid heeft.

We zijn heel trots op ons team van de afgelopen jaren!

foto Samantha

naamtekst samantha

Toegepast Psycholoog

samantha@matrijz.nl

foto Charlotte

naamtekst Charlotte

Toegepast Psycholoog in opleiding

charlotte@matrijz.nl

foto Jelita

naamtekst Jelita

Toegepast Psycholoog in opleiding

jelita@matrijz.nl

foto Ryan

naamtekst Jelita

Toegepast Psycholoog in opleiding

ryan@matrijz.nl

foto Jelita

naamtekst Jelita

Toegepast Psycholoog in opleiding

caro@matrijz.nl

foto Adine

naamtekst Jelita

Stagiare

adine@matrijz.nl