klantenservice

Ervaringen klanten

Wij adviseren een groot aantal bedrijven, overheden en instellingen in vrijwel alle branches, verspreid over heel Nederland. Met veel van onze klanten werken wij al jarenlang samen. Hieronder krijgt u een impressie van hoe onze klanten Matrijz ervaren.

HR professional, internationale productie omgeving (jarenlange samenwerking)
"Maaike weet mensen in een coachingstraject ├ęcht te raken en daardoor veranderen ze daadwerkelijk. Ze etaleert iedere keer weer het vermogen om de juiste stap in een coachingstraject te zetten. Ze voelt dit goed aan. Ze gaat zeer gedegen te werk en weet met veel flair en daadkracht vorm te geven aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Ik was zo nieuwsgierig naar wat ze doet in coachingstrajecten, dat ik daadwerkelijk zelf ook een coachingstraject heb gevolgd bij haar. Hierdoor ben ik nog meer overtuigd geraakt van haar persoonlijke aanpak en deskundigheid."

Edwin Abels, oprichter Snowsports Academy en Snowsports Academy Racing (jarenlange samenwerking)
"Mensen helpen het maximale uit zichzelf te halen is Maaike haar passie en zij doet dit met veel deskundigheid, enthousiasme en betrokkenheid. Het analyseren en interpreteren van data uit een assessments is een kunst die zij goed beheerst. De resultaten, die zij weet te bereiken met coaching en training zijn zeer groot. Door de scherpte van haar analyses, is zij uitermate goed in staat om in te spelen op de specifieke eigenschappen en behoeften van een persoon en op deze wijze het effect van haar coaching te vergroten. Ik kan haar van harte aanbevelen."

Bert Buurma, HR manager, Honeywell (jarenlange samenwerking)
"Ed & Maaike are good in the intake for a project/request (to clarify expectations). They perform tasks with high integrity and professionalism and give timely usefull feedback on delivered services. I can highly recommend them."

 
HR professional, Rabobank (jarenlange samenwerking)
"Ik ken Maaike als een toegankelijke en professionele gesprekspartner, iemand met veel ambitie en iemand die altijd oog heeft voor haar klanten".

Manager Personeel en Communicatie, Wagenborg (jarenlange samenwerking)
"Ruim 20 jaar maakt Koninklijke Wagenborg voor werving en selctie procedures gebruik van de diensten van Matrijz Organisatie Adviseurs. De door Matrijz geleverde rapportages zijn voor ons een waardevolle ondersteuning bij het kiezen van de juiste kandidaten voor het vervullen van een vacature en het bepalen van persoonlijke ontwikkeltrajecten."

Alda Fransen, HR professional, Honeywell (jarenlange samenwerking)
"Maaike's goal is getting results. She is creative and good in making a concept, based on the business request. She has a very good knowledge of her profession, within her profession she approaches, work with her clients on a professional and human way. The effect is that the clients trust and respect her, as well as highly appreciate her judgement. I think it is always a pleasure to work with Maaike, she really is a very nice and professional person."

Jeanet Wageveld-Georg, Hoofd P&O 
"Maaike Rijzewijk is een professionele organisatie adviseur met oog voor detail. Door goed te luisteren naar de wensen van de organisatie zijn haar adviezen altijd to the point. Ze is een gedreven, empatisch en enthousiaste persoonlijkheid. Maar vooral ook een pesoon waar het fijn mee samenwerken is."

Peter Heuts, Hoofd P&O, AA Interfinance
"Maaike has all the needed skills to add value to individual clients as well as companies. I surely can recommend Maaike."