nieuws bekers

Maaike Rijzewijk

Maaike Rijzewijk is de dochter van beide oprichters en sinds vele jaren actief betrokken bij Matrijz. Ze is op haar 15e jaar begonnen als testzaal assistente en vervolgens junior psycholoog geworden binnen Matrijz. Daarnaast is ze werkzaam geweest bij diverse adviesbureaus en organisaties. Zodoende heeft ze in het advieswerk veel ervaring kunnen opdoen. Na verschillende jaren in het buitenland, is Maaike vanaf 2006 als psycholoog en coach toegetreden tot het team van Matrijz. Sinds 2012 heeft ze het roer bij Matrijz overgenomen.

Haar passie is het coachen van mensen. Het bezig zijn met de ontwikkeling van de mens, iemand zien groeien is wat haar drijft. Het doorgronden van de mens is voor haar de basis om iemand te coachen. Van daaruit kun je iemand ├ęcht verder helpen.

"Eigenlijk is het net zoals een arts, die eerst een lichamelijk onderzoek verricht, voordat hij een operatie gaat uitvoeren. Wij voeren een onderzoek (assessment) uit naar hoe het mentaal gesteld is met een persoon. Vanuit dit onderzoek (ofwel assessment genoemd) kunnen we deze persoon uitgebreid in kaart brengen qua karakter, vaardigheden en wat deze persoon ├ęcht wil. Vervolgens kunnen wij deze persoon goed op weg helpen door een op maatgerichte aanpak."

foto maaike

foto maaike

foto maaike