matrijz bekers

Historie van Matrijz

Matrijz Organisatie Adviseurs is opgericht in 1984 door Mevr. G.E.M. Matti en Drs. E.Th. Rijzewijk. Uit de samenvoeging van de eerste drie letters van beide achternamen is de naam Matrijz ontstaan. Sinds 1984 verzorgt Matrijz assessments, coaching, training, loonbaanadvies, conflictbemiddeling- en outplacementtrajecten.

Maatwerk, persoonlijke aandacht en specialistische kennis zijn onze speerpunten. De passie voor het ontwikkelen van mensen en het meedenken met een organisatie om deze optimaal te laten functioneren, zijn ooit de redenen geweest om Matrijz Organisatie Adviseurs op te richten.

Waar wij voor staan?

Betrouwbaarheid & passie
Matrijz is een betrouwbare partner, die kwaliteit- en resultaatgericht is. We zijn uiterst betrokken en gepassioneerd bij het helpen ontwikkelen van mensen. Het samen bereiken van uw doelstellingen, staat bij ons op de eerste plaats. Wij ondersteunen onze klanten op concrete, flexibele, dynamische, transparante en resultaatgerichte wijze. Daarnaast zijn wij ook in staat om het gehele traject van A tot Z voor u te verzorgen.

Betrokkenheid 
Betrokkenheid bij zowel onze klanten als bij de kandidaten, die bij ons te gast zijn, is uiterst belangrijk voor ons. Wij verdiepen ons graag in onze klanten, in uw organisatie en uw specifieke vragen of wensen. Wij zoeken graag samen samen met u naar oplossingen, die in de praktijk ook concreet toepasbaar en realiseerbaar zijn.

Onze adviezen zijn to-the-point en direct toepasbaar in de praktijk