• spreuken
  • iStock 000005930473Large
  • iStock 000006068691Small

Visie

In feite is een assessment een persoonlijkheidscheck. Dit is net zoiets als een lichamelijke check, maar dan een onderzoek waarbij het mentale aspect van de persoon uitgebreid in kaart wordt gebracht.

Het doel van een assessment is inzicht geven in de persoonlijkheid van een persoon.
Wie ben ik écht, wat kan ik écht en wat wil ik écht, zijn de drie belangrijkste vragen, die wij beantwoorden. Daarnaast brengen wij de sterke en ontwikkelpunten van iemand in kaart, zodat deze persoon zich verder kan ontwikkelen.

De passie voor mensen en het ondersteunen van mensen (in organisaties) bij het ontwikkelen van hun potentieel, is datgene waar wij het liefste mee bezig zijn en zien wij als onze kerntaak. Het maximale uit jezelf (leren) halen, is dan ook ons motto.

De basis van al onze werkzaamheden is een assessment. In feite is een psychologisch assessment een persoonlijkheidscheck, waarbij het mentale aspect van de persoon uitgebreid in kaart wordt gebracht. Het is vergelijkbaar met een fysiek onderzoek, voordat je door een dokter geopereerd wordt.
Juist vanwege de inzichten in de persoon en de scherpe analyse van de persoonlijkheid, kunnen we inspelen op de specifieke eigenschappen en behoeften van een persoon. Daardoor zijn wij uiterst effectief in het helpen ontwikkelen van bepaalde vaardigheden. Bewustwording van het eigen gedrag en het verkrijgen van inzicht in bepaalde patronen zijn uiterst belangrijk bij het verder ontwikkelen van iemands persoonlijkheid.